Sedam razloga zašto sudjelovati na ovogodišnjem generalnom BH Sajmu ZEPS 2024

Sedam razloga zašto sudjelovati na ovogodišnjem generalnom BH Sajmu ZEPS 2024

Ovogodišnji gospodarski događaj godine, prestižni Generalni BH sajam ZEPS 2024 održat će se od 1. do 5. oktobra u Zenici. U nastavku donosimo sedam razloga zašto je važno sudjelovati na Generalnom BH sajmu ZEPS 2024 koji ove godine obilježava 30 godina postojanja.

1. Riječ je o gospodarskom događaju godine, mjestu susreta poduzetnih i uspješnih, a održava u Zenici, srcu Zeničko – dobojskog kantona, pokretaču razvoja Bosne i Hercegovine, i jednom od gospodarsko najaktivnijih područja u regiji Zapadnog Balkana.
2. Ovogodišnja zemlja partner Sajma je Republika Turska. S tim u vezi svoje sudjelovanje već je potvrdila Istambulska trgovinska komora, najveća trgovinska komora na svijetu, sa njenim najistaknutijim članicama. Također, dolazak na Sajam najavile su trvtke iz zemlje domaćina - Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Njemačke, Austrije, Italije, Rumunije, Bugarske, Libije, Mađarske, Poljske, Kine, itd.
3. Ukupni sajamski prostor ove godine je 20.000 m2, a izlagači koji su već potvrdili svoj dolazak imaju svjetsku reputaciju.
4. U ovom trenutku, dva mjeseca prije održavanja ove, sada slobodno možemo kazati, centralne gospodarske manifestacije u Bosni i Hercegovini, kao organizatori možemo istaći da pripreme teku odlično, sa rezerviranih oko 60% površine izložbenog prostora. Radi se o domaćim i inozemnim liderima, koji se žele predstaviti sa svojim novim proizvodima i uslugama na ovogodišnjem ZEPS-u ali i uspostaviti nove poslovne kontakte i eventualne saradnje, o čemu ćemo izvještavati u vremenu koje je pred nama. Inače, očekuje se oko 400 izlagača iz zemlje i svijeta.
5. Također, Generalni BH sajam ZEPS 2024 je pokrenuo digitalnu poslovnu platformu za predstojeći sajam u cilju pronalaska partnera, ugovaranja poslovne saradnje i zakazivanja sastanaka na sajmu koji će se održati u Zenici od 2. do 4. oktobra ove godine. Riječ je prvoj vlastitoj B2B digitalnoj platformi jednog sajma u Bosni i Hercegovini koja unaprijed omogućava jednostavnu uspostavu poslovnih kontakata svih izlagača. Registracijom na B2B platformi moguće je izraditi svoj poslovno/partnerski profil, te rezervisati termin za sastanak sa predstavnicima kompanija za koje postoji interes za saradnjom. Sudjelovanje na B2B susretima je besplatno, a registracije je moguće već sada izvršiti na https://b2b.zeps.ba.
6. Fokus ovogodišnjeg ZEPS-a je na inovacijama, suvremenim tehnologijama i umjetnoj inteligenciji. Kompletan program Sajma bit će podređen ovim temama, kao i imperativu rasta, razvoja i podizanja razine konkurentnosti domaćih proizvođača u globalnoj tržišnoj utakmici.
7. Do sada je u ovih 30 godina na ZEPS-u izlagalo više od 12.000 izlagača iz zemlje i svijeta, a posjetilo nas je oko 1,5 miliona posjetitelja. Svi oni su se uvjerili u razloge zašto smo Sajam br. 1 u Bosni i Hercegovini. Bit će nam drago ako vi i vaša kompanija iskoristite ovu izvanrednu poslovnu priliku i prezentirate vaša najnovija postignuća.

Zato, budite dijelom ove uspješne poslovne priče i dođite da zajedno ispišemo novu i ljepšu biznis stranicu regije i Bosne i Hercegovine.
Više informacija i prijavne obrasce za izlagače možete pronaći na www.zeps.ba

ZEPS 2024.
I BUDUĆNOST MOŽE POČETI!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/boljiposao-com

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 06.08.2024. / zeps.ba