Rukovodilac organizacionih dijelova (m/ž)

11 dana do isteka
Poslodavac:
Kategorija:
Mjesto rada:
Doboj, Jelah, Teslić, Maglaj i Zavidovići
Rok prijave:
30.09.2024.

O poslu

Opis radnog mjesta:
Partner mikrokreditna fondacija pruža usluge mikrokreditiranja u Bosni i Hercegovini. Mikrokreditne operacije su započele u aprilu 1997. godine uz Podršku Mercy Corps/Scottish European Aid. Partner MKF ima preko 260 radnika koji rade u 72 ureda na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine.
Ujedinjeni smo kao finansijski partneri svakom čovjeku, domaćinstvu i poduzetniku, koji mudrim zaduživanjem želi svoje ideje pretvoriti u djela i zadovoljiti svoje potrebe za kvalitetnijim životom i uspješnijim biznisom. Transformišemo živote običnih ljudi i male biznise, omogućujući im brz pristup finansijskim resursima kako bi ostvarili svoje snove i stvorili održive poslovne prakse. Naša posvećenost zaštiti životne sredine i poticanju energetske tranzicije dodaje dublji smisao našem radu, jer težimo izgraditi svijet u kojem prosperitet ide ruku pod ruku s očuvanjem planete. Potičemo i podržavamo digitalnu transformaciju kako bismo osigurali da naša zajednica bude u koraku s modernim tehnološkim napretkom i da svaki pojedinac i mikrobiznis imaju pristup digitalnim alatima koji će im pomoći ostvariti svoje ciljeve. Inspirisani smo idejom da zajedno oblikujemo bolju budućnost u kojoj pojedinci i biznisi mogu da rastu. Vrijednosti za koje se Partner zalaže u radu sa korisnicima mikrokredita i radnicima su: timski rad, iskrenost, jednakost, odgovornost i učenje.
Želite karijeru u timu jedne od vodećih mikrokreditnih fondacija u BiH? Želite sticati nova iskustva, dinamičan i kreativan posao? Rad u skladu sa najnovijim svjetskim praksama, a sve u cilju ličnog napretka i napretka sredine u kojoj radite? Zadovoljstvo nam je pozvati vas da se javite
na sljedeći

Oglas za prijem u radni odnos na poziciju

Rukovodilac organizacionih dijelova Doboj, Jelah, Teslić, Maglaj i Zavidovići - 1 izvršilac


Mjesto rada: prema dogovoru

Glavne odgovornosti:
Ostvarenje ciljeva prodaje, povećanje broja aktivnih klijenata, ispunjenje standarda, kvalitet portfolija, upravljanje naplatom mikrokredita, praćenje i sprovođenje zakona, internog programa mjera i procedura za otkrivanje i sprečavanje pranja novca i finansiranja terorističkih aktivnosti, operativna održivost organizacionih dijelova kojim rukovodi, ostvarenje rezultata tajne kupovine, motivacija kreditnih službenika, ispravnost dokumentacije u kreditnom procesu, učešće u kreditnim odborima, izvještavanje o ostvarenim rezultatima, kontinuiran rad poslovnica za koje je nadležan, rad u skladu sa kreditnim politikama i procedurama, unapređenje procesa rada i povećanje zadovoljstva korisnika, potpisivanje ugovora o poslovnoj saradnji sa poslovnim partnerima za plasman robnih mikrokreditna, donošenje odluka o mjerama u slučaju prekoračenja pokazatelja po kontrolnim kartama OD.
Posebne pogodnosti:
Nudimo:
• Radni odnos na neodređeno vrijeme,
• Probni rad u trajanju od 3 mjeseca sa mogućnošću produženja do maksimalno 6 mjeseci
• Stimulacije za postignute rezultate
• Efikasnu tehničku i materijalnu podršku
Vrsta posla:
stalni radni odnos

O zaposleniku

Znanja i kvalifikacije:
Uslovi za prijavu:
• VSS (ECTS 240 bodova), univerzitetska
• diploma iz oblasti ekonomije, menadžmenta
• 2 godine radnog iskustva u mikrofinansijama ili drugim sličnim institucijama
• Poželjno poznavanje engleskog jezika
• Aktivno poznavanje rada sa MS Office aplikacijama
• BiH državljanstvo
• Vozačka dozvola B kategorije i dobro vozačko iskustvo

Od kandidata očekujemo:
• Da su pouzdani i motivisani za rad
• Da su spremni na kontinuiranu edukaciju
• Fleksibilnost u smislu radnog vremena i mjesta rada
• Spremnost za rad u timovima
• Obavezan terenski rad
• Fleksibilnost, preciznost i tačnost,
• Da imaju razvijene organizacijske, komunikacijske, liderske, prezentacijske i pregovaračke vještine

Ukoliko ste zainteresovani da se pridružite našem timu dostavite vašu prijavu isključivo elektronskim putem na link: https://forms.office.com/e/AkLwyi8rju.

Oglas ostaje otvoren do popunjavanja pozicije.
Zadržavamo pravo da razgovor i testiranje obavimo samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor. Dostavljanjem prijave kandidati daju saglasnost Partner mikrokreditnoj fondaciji Tuzla da njihove lične podatke, navedene u prijavi, može obrađivati u svrhu provođenja postupka zapošljavanja i na osnovu tih podataka vršiti provjere ličnih karakteristika i profesionalnih referenci kod bivših poslodavaca, tražiti podatke iz službenih evidencija nadležnih državnih organa, te nakon okončanja postupka zapošljavanja ove podatke pohraniti u svojim službenim evidencijama na period od 6 mjeseci. Za više informacija možete se javiti putem telefona 035 300 250 ili besplatne info linije na broj: 080 020 207.

Više o nama možete saznati na našoj web stranici: www.partner.ba
Minimalna stručna sprema:
Fakultet
Strani jezik:
engleski
Vozačka dozvola:
B
Poznavanje rada na računaru:
dobro
Potrebno radno iskustvo:
dvije godine

Kontakt podaci poslodavca

Adresa:
15. Maja bb, 75000 Tuzla
Regija:
Tuzlanski kanton regija
Internet adresa: